Over ons

Buitink Foto- videografie is een professioneel, vooruitstrevend bedrijf met een persoonlijke benadering.

1459679_426858864082881_777046480_nVakmanschap is niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer wij over fotografie spreken weten we waar we het over hebben. Jarenlange ervaring, maakt dat onze fotografen elke opdracht op een passende wijze klaren. Bij Buitink Foto- videografie worden de wensen van elke opdrachtgever als uitgangspunt genomen. Wij zijn er voor u! Ons bedrijf is gevestigd in het Oosten van Nederland. Een professioneel team ,bestaande uit fotografen, stylisten, make-up artist, tekstschrijver, videograaf (ook drone) en webdesigner, staat volledig tot uw beschikking.

Wij maken visuele registraties onder andere: onroerendgoed (zowel zakelijk als prive), interieur en exterieur, evenementen, producten, voedsel, uitvaart / herdenkingsdiensten en van gehele (bouw) projecten van begin tot eind.

Niet alleen onze fotografen maar ook onze stylistes, make up artiesten, tekstschrijvers en website bouwers zijn inzetbaar. In principe kunt u Buitink Foto- en videografie benaderen voor iedere klus. Wij zijn voor u HET aanspreekpunt voor al uw visuele uitingen.

Neem gerust contact met ons op. Samen met u inventariseren wij graag wat Buitink Fotografie voor uw organisatie kan betekenen.