Huis en interieur

marthalaan-6

Bij het verkopen van uw huis is het nogal eens een hele klus uw potentiële kopers datgene te laten zien wat juist uw huis interessant maakt.

De buitenkant, de ligging en uiteindelijk de binnenzijde van uw woning. Met de presentatie op internet wilt u uw potentiële kopers er toe bewegen een afspraak met u te maken. Het op de juiste manier in beeld brengen van uw huis en interieur is hierbij van cruciaal belang. Als dit niet goed gebeurt kan het juist zijn dat kopers afhaken.

Wat u nodig heeft is een fotograaf die ervaring heeft op het gebied van huizen en interimarthalaan-1eur fotografie. Buitink fotografie heeft die expertise in huis. Onze fotografen weten precies hoe en waarmee zij uw potentiele klanten kunnen overtuigen. Hierbij gaat het niet alleen om het tonen van uw ruimte, maar ook om de sfeer die gecreëerd wordt. Samen met onze stylist maken we subtiele aanpassingen en wij houden rekening met de trends van het moment passend bij uw object.

Onze jarenlange ervaring met huizen en interieur fotografie gaan voor u het verschil maken.

In samenwerking met onze professionele fotografen bespreken we wat we gaan doen. marthalaan-19Wij richten ons op de fotografie en videografie van uw huis en interieur, maar kunnen u ook helpen bij het overtuigen van uw koper door het aanleveren van passende verkoopteksten voor uw brochure en/of website. Buitink fotografie heeft door haar ervaring de kennis in huis om ervoor te zorgen dat u kunt laten zien dat uw huis het waard is.

Met Buitink Fotografie en Videografie wordt het verkopen van uw huis stuk gemakkelijker.